Select Page

1990-luvun alusta lähtien kirpputorit ovat olleet intohimoni. Tämä on luettelo kirpputoreista, jotka ovat aikasi arvoisia. Katso listani Helsingin parhaista kirpputoreista.

Kirpputorit pääkaupunkiseudulla

Ainon kirpputori

Vaikka Kannelmäen kirpputori ei ole tunnettu sijainnistaan ja olosuhteistaan, niin kirppujen metsästäjät löytävät usein Takuulta tarjouksia. Aino voi olla parempi paikka, jos etsit tyylikästä ja viihtyisää kirpputoria.

Ankkuripainike

Itsepalvelukirpputorilla kannattaa käydä Espoossa. Täältä löydät laatua ja roskaa, mutta myös teräväsilmäiset näkevät aarteensa.

Lemelin Kirppis

Pieni itsepalvelu kirpputori, joka ilahduttaa kävijöitä. Täällä voit viipyä pidempään. Täältä löydät vaatteita, varsinkin jos etsit. Kannattaa käydä!

Hakaniemen tori kirpputori

Metrolla pääsee helposti paikalle. Vakiotrokaareja on saatavana markkinoiden myyjiltä. Aina.

Hietalahden kirpputori tai Hietsu

Viime vuosina Hietsun maisema on muuttunut dramaattisesti, ja trokaarit ovat valloittaneet alueen jo aamulla. Kokemattomalle kirppujen syöjälle väkijoukot voivat olla pelottavia. Himitsu, perinteinen paikka, joka myy laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan vuodesta toiseen, on loistava vaihtoehto.

Parkkipaikka Itakeskuksen Citymarketissa

Sinun täytyy olla onnekas löytääksesi Itä-Helsingin jättimäisestä parkkihallista mitä tahansa. Täältä löydät Niken ja Samujin tuotteita pieneen hintaan. Sinulla voi olla kokemusta!

Jäähallin kirppu

Jaahalli, kuten Hietsu, on nähnyt trokaarien tulvan. Jälleenmyyjät kävelevät matkalaukkuineen tähän paikkaan. Paikalle kannattaa saapua ennen klo 9. Aamuvirkkailijat voivat poistua salista vain, jos he löytävät jotain.

Kahdeksas aisti

Tämä tulokas avattiin Siilitien metroaseman läheisyyteen ja yllätti kaikki löytöillään. Täältä löydät leluja ja vaatteita edulliseen hintaan erityisesti pikkulapsillesi.

Kanna, kaivaja

Täältä löydät korkealaatuisia tuotteita ja brändilöytöjä. Jotkut tuotteet ovat liian kalliita.

Kampin kirpputori

Kampin lähellä sijaitseva kaksikerroksinen kirpputori on ollut hitti monipuolisella tarjontallaan. Alasmatka kannattaa.

Kirpputori Kattilahalli

Kattilahalli on odottamisen arvoinen, jos olet peloton jonossa. Trendikäs kirpputori on suosittu nuorten keskuudessa. Se on kuitenkin erittäin toimiva ostajille, mutta kilpailu on kovaa myyjien suhteen.

Konepaja Bruno

Tämä paikka on vierailun arvoinen jo ympäristönsä vuoksi. Bruno on eri tasolla kuin Vallilan kirpputorit, mutta se on näkemisen arvoinen.

Malmintorin kirpputori

Vaikka myyjien taso voi vaihdella, voit silti metsästää muotilöytöjä täällä suhteellisen rauhassa. Nuorten ostajien määrä on pienempi. Tämä pätee erityisesti niille, jotka etsivät kirjoja tai levyjä.

Martinlaakson kirpputori

Uusi itsepalvelu kirpputori avattiin tammikuussa 2022. Kannattaa käydä.

Myyrmakihalli kirpputori

Vantaan iso kirpputori houkuttelee välillä niin paljon myyjiä, että ohikulkijoilla olisi hyvä olla kartta käden ulottuvilla. On tärkeää saapua ajoissa, koska ostajat ovat saaneet jo löytää paikan. Ruokakäristä voi ostaa välipalan lähtemisen jälkeen.

Olarin kirppu

Vaikka Espoon itsepalvelukirpputori näyttää ulkopuolelta absurdilta, se on täynnä mahtavaa sisältöä. On mahdotonta odottaa palvelua, mutta voit silti löytää upeita löytöjä. Suosittelen lämpimästi!

Pihlis Kirppis

Täältä löydät antiikkia. Yllättävän hyvä sijainnistaan huolimatta.

Patina de Punavuori

Sali tuoksuu korvavahalle ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi. Löydät kaikkea vintage-vaatteista satunnaisiin hajuvesipulloihin.

Rakastaa

Noora Hautakanka perusti Reloven, yhden Helsingin muodikkaimmista itsepalvelukirpputoreista. Täällä tarjotaan erinomaista asiakaspalvelua. Se on loistava paikka ostaa designvaatteita ja on hyvä valinta nirsoille syöjille.

Siivouspäivä

Kaupungissa shoppailu on paratiisi. Ainakin Kallio tai Vallila on käymisen arvoinen. Siivouspäivänä löydät varmasti tarjouksia. Älä pelkää tinkiä!

Vanha Herttoniemen pihakirppu

Se on tapahtuma, joka sulattaa sydämesi. Sadat ihmiset myivät käsittämättömiä määriä tavaroita. Puhumattakaan Herttoniemen hengestä. Ota koirasi tai lapsesi mukaan ja nauti päivästä. Voit myös saada vastaleivottuja pullia, vohveleita tai munkkeja.

Hämeenlinna

Portobellon kirpputori

Suuri itsepalvelu kirpputori, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Kantolan kellari

Voit viettää tuntikausia tällä valtavalla kirpputorilla. Kannattaa käydä!

Järvenpää

Itsepalvelu kirpputori Helmi

Löydät kaiken mitä perheellesi tarvitset tältä suurelta itsepalvelukirpputorilta. Kannattaa käydä!

Bay

Kirpputori Kisallissa

Tämä viehättävä kirpputori on saatavilla itsepalveluun ja sopii täydellisesti antiikin ystäville. Jos olet herkkä homeelle, odota päänsärkyä kirpputorimatkan jälkeen.

Anttilan perheen kirpputori

Suuri itsepalvelu kirpputori, josta löydät vaatteita ja tavaroita koko perheelle.

Nautakarja

Sinooperi

Itsepalvelu kirpputori, joka myy sisustustuotteita. Täältä löydät brändimahdollisuuksia edulliseen hintaan.

Siisti

Oliverin kirppu

Kaikille avoin itsepalvelu kirpputori. Uumenista löytyy jokaiselle jotakin. Myynnistä löydät myös laajan valikoiman sisustus- ja viritettyjä huonekaluja, jotka sopivat vaativimpaankin makuun. Voit jättää lapsen leikkialueelle, jos hän ei halua mennä.

Klaukkala

Viirin Kirppis

Tämä suuri kirpputori tarjoaa myös huonekalumyyntiä ja on itsepalvelu. Täällä voit viettää tunnin tai enemmän!

Kuopio

Pörssi kaupungeissa

Kuopion kirpputoritarjonta voisi olla laajempi. Kuopion keskustassa sijaitseva Cityporssi ansaitsee kuitenkin olla paras itsepalvelukirpputori.

Orimattila

Kirpputori Piparminttu

Se on tyylikäs kirpputori. Löytöjen määrä on kuitenkin hallittavissa. Tämä paikka sopii erityisesti vaatteiden metsästäjille, joilla on lapsia.

Ruukki Kehraamossa

Vaikka kirpputori on perinteinen ja tutustumisen arvoinen, se on myös jaettu kahteen osaan. Saatat löytää harvinaisia esineitä täältä, jos olet onnekas.

Kirpputori Riitukka

Löydät upeita löytöjä tältä itsepalvelukirpputorilta.

Porvoo

Bohemia

Tämä moderni ja tyylikäs yritys näyttää boutique-tyyliseltä vaateliikkeeltä. Täältä löydät merkkivaatteita. Se on kallis.

Kevät Kirppu

Perinteinen suuri itsepalvelu kirpputori, joka ei ole ylpeä ulkonäöstään. Etsivä löytää edelleen aarteita pöydistä.

Porvoo Loytopiste

Perinteisen näköiset kirpputorit ovat käymisen arvoisia, varsinkin jos olet kiinnostunut veneilijöiden rakastamista brändeistä (esim. Gant, Helly Hansen tai Lexington.

Hopea

Radio kirppu

Salon Radiokirppis on sisällöltään ja ulkoasultaan peilikuva tamperelaisesta kaimasta.

Turku

Maanantai markkinat

Tämä on nuori, puhdas itsepalvelu kirpputori, jonka konsepti muistuttaa Helsingin Relovea.

Pastorin kirpputori

Suuri mutta pimeä itsepalvelukirpputori, josta löydät edullisia tarjouksia.

Tuusula

Femmatori

Suuri itsepalvelu kirpputori, joka tuntuu labyrintilta. Löytömahdollisuuksia on monia.

Kirpputehdas

Historiallisessa rautamiljöössä sijaitsevalta kirpputorilta löydät vanhoja lehtiä ja valokuvia. Tämä on pakko nähdä, jos olet Kellokoskella.

Pirkanmaan kirpputorit

Buenon kirpputori

Nuorten suosima pikamuotia myyvä itsepalvelu kirpputori.

Jonna Kirppis

Lielahden itsepalvelu kirpputorilla on merkittävä sosiaalinen medianäkyvyys. Tämä on paikka mennä, jos etsit leluja tai vaatteita lapsillesi.

Kirpputori Kodin Kakkonen

Suurehkon sosiaaliseen mediaan perustuva aktiivinen itsepalvelu kirpputori on tutustumisen arvoinen. Täältä löydät myös huonekaluja.

Kyttalan Kirppis

Vaikka Kahvila Runon lähellä sijaitseva kirppis voisi olla parempi Tampereella, kannattaa se löytää löytöpolitiikan vuoksi. Etäältä voit tunnistaa tavallisten myyjien sijainnit. Jos et näe astioita, olet sokea.

Moron häntäkuoriainen

Tampereen suurin kirppujuhla, joka järjestetään keväällä ja syksyllä. Tänne kannattaa mennä aikaisin aamulla (jopa ennen virallista alkamisaikaa)

Radio kirppu

Tampereen itsepalvelukirpputori on suosituin. Täältä löydät lähes aina tarvitsemasi. Sinun on tiedostettava, että hinnat voivat vaihdella nopeasti myyjien välillä, joten on tärkeää olla varovainen. Tavallisilla trokaareilla on usein sama pöytä kuukausittain. Hintalappujen käsiala auttaa sinua myös tunnistamaan ahkerin jälleenmyyjän.

Kirpputorin vaihto

Hyvä palvelu ja siisti kirpputori. En ole koskaan jäänyt tyhjin käsin kirpputorille. Suuri suositus!

Vapina

Laukontorin vieressä sijaitseva Tarina haastaa Radiokirppiksen palvelutasonsa suhteen. Aikanaan heidät ainakin haastettiin. Kuten kilpailijat, voit myös nauttia kupin kahvia täällä. Vanhoja huonekaluja löytyy usein yläkerrasta.

Pirkan kirpputorikeskus

Se on suuri, monipuolinen kirpputori, josta voit poistua vain, jos löydät jotain.

Hyvää kirpputoria

Suuri itsepalvelu kirpputori Sastamassa. Se on hyvin valaistu. Mukavia löytötyöpajoja!

KVM Kirppis

Myös Sastaman itsepalvelukirpputori on iloinen yllätys! Täältä löydät merkkivaatteita uskomattoman edulliseen hintaan.

Ivalo

Ivalon kirpputori

Tämä on pieni itsepalvelu kirpputori, joka kannattaa käydä pohjoisessa.